Saxofoonles

Kees romers saxofoonles friesland

Saxofoonles Friesland

Heb je altijd al saxofoon willen leren spelen? Woon je in Friesland en zoek je een adres voor saxofoonles in Friesland?

Je bent nooit te oud om te beginnen! Ik leer je een aantal basistechnieken en daarna bepalen we samen in welke richting jij je verder wilt ontwikkelen. We gaan met het notenschrift aan de slag, maar ik kan je ook leren liedjes en/of fragmenten op gehoor na spelen. Wil je uit het hoofd leren spelen en improviseren, dan gaan we dat verder verdiepen: pop, jazz, blues en funk. Het is allemaal mogelijk. Ik help je graag te leren, amuseren en inspireren, van beginner tot gevorderde, met diverse lesmaterialen. Saxofoonles geven is m’n baan, maar doe ik met veel passie!

Saxofoonles Sneek Friesland

Ik geef saxofoonles voor beginners en gevorderden in alle leeftijdsklassen bij Kunstencentrum Atrium in Sneek.
http://www.kunstencentrumatrium.nl

Saxofoonles Leeuwarden en Weidum Friesland

Ik geef saxofoonles voor beginners en gevorderden bij het Cultuurcentrum in de wijk Huizum in Leeuwarden en in het dorpshuis van Weidum.

Nooit te oud om te leren

Je bent nooit te oud om saxofoon te leren! Muzikale voorkennis is echt niet nodig om te kunnen starten.

piet_nooit te oud om saxofoon te leren spelen

“Ik heb in saxofoon spelen een mooie hobby gekregen om tijdens m’n pensioen mee bezig te gaan. Ik oefen thuis veel, krijg duidelijke aanwijzingen van Kees. Zelf heb ik inbreng m.b.t.
het te spelen repertoire. Ooit hoop ik m’n favoriete Pink Floyd sax solo mee te kunnen spelen!”

“In het begin moest ik wel even doorzetten, maar nu heb ik de smaak te pakken. Ik speel het liefst blues op m’n tenor. Ik leer steeds iets uit de lesmethode en speel daarnaast graag popliedjes. Kees biedt gevarieerd repertoire, is geduldig en speelt graag mee op de piano.”

Informatie saxofoonles voor beginners en gevorderden in Friesland

Wil je meer informatie over saxfoonles voor beginners of gevorderden? Wil je eerst een keer kijken of het iets voor je is? Je kunt altijd een vrijblijvende gratis proefles volgen! Ook online les behoort tot de mogelijkheden.
Email: kees.romers@gmail.com.