Muziek projecten

Vers! Festival 

Aanstormend muziektalent uit de regio en grote acts ontmoeten elkaar elk jaar op het VERS! Festival. De zes podia zijn het decor van meer dan dertig muziekoptredens. Veel swingende popbands uit de regio zijn present, die worden gecoacht door docenten van Kunstencentrum Atrium. De VERS!-masterclasses trekken ’s middags veel belangstellenden.  “Daarom gaan we de combinatie van de festivaloptredens, masterclasses en workshops graag voortzetten”, aldus programmeur Kees Romers. “Honderden kinderen en jongeren uit Súdwest-Fryslân hebben ’s middags en ’s avonds geleerd, opgetreden en lol gemaakt. Het VERS! festival bevestigt dan ook elk jaar weer, de waarde van instrumentaal muziekonderwijs.”

Recensies van oa de Leeuwarder Courant:
“VERS! in Sneek is al sinds zo’n vijf jaar een warm pleidooi voor muziekeducatie en spelplezier.”
“Jong tot piepjong talent, en gearriveerden waar die eerste categorie zich aan kan optrekken: ziedaar de sympathieke formule van festival VERS!”

Foto: Vers Festival 2018

Aftermovie Vers Festival 2018

Europees Jeugdfestival At the Watergate Sneek

Als onderdeel van Culturele Hoofdstad Leeuwarden-Fryslân 2018 was ik betrokken bij het Europese Jeugdfestival At The Watergate. Ruim 7.000 talentvolle jonge muzikanten uit heel Europa traden tijdens het Hemelsvaartweekend op in Sneek en Zuidwest Friesland op 70 podia, zowel binnen als buiten.

saxoonles Friesland At the Watergate

Inspelen CD opnames

Inspelen saxofoonsolo’s in studio voor opnames en later de videoclip opnemen.

Kees Romers muzikant cd inspelen