Bandcoaching

bandcoaching friesland

Ananazz

Ananazz is een jongerenband uit Leeuwarden e.o. In Ananazz leren jongeren in de middelbare school leeftijd de timing van hippe blaasmuziek, uit het hoofd spelen, performen en improviseren. Ananazz speelt Afro, Funk, Balkan, Pop & Brass en elke vrijdagmiddag repeteren we in een oefenruimte van Podium Neushoorn in Leeuwarden. Ieder seizoen komen er nieuwe jongeren bij en verlaten de meeste, na het behalen van hun school-diploma de band.

De band speelde de afgelopen jaren o.a. in theaterproducties, op het Fries Straatfestival, Serious Record, City Jazz, Vers Festival & At the Watergate. Ananazz is onderdeel van de stichting Friejam.

Boys squad

Elke week repeteer ik met de stoere Sneker jongens van Boys Squad op kunstencentrum Atrium. Alle bandleden volgen naast de wekelijkse bandrepetitie individueel of groepsles op hun eigen instrument, ook bij kunstencentrum Atrium in Sneek. Deze 7 enthousiaste muzikanten spelen uptempo covers & soundtracks. Voor optredens wordt de band soms uitgebreid met een paar (vrouwelijke) muzikanten.

Kees Romers saxofoonles friesland

© Kees Romers

saxofonist, saxofoonles & diverse muziekformaties

Informatie, boekingen en proefles